vinterprommis ft. timbuktu och kaffesuget från helvetet

 
 
 
 
 
 
 
Alltså! Gå runt i ett evigt lyckorus pga att det ä n t l i g e n har blivit vinter på riktigt! (Jinxar det nåt extremt nu, jag vet, lovar att allt kommer regna bort inom en vecka bara på grund av mig</3) 
Bestämde mig alltså idag för att carpa minusgraderna och gå ut på långpromenad med mig själv, hamnade hela vägen bort på andra sidan sjön där jag bor (vilket är en jävla bit att gå) och blev helt amaazed av utsikten där uppifrån. Sjukt att jag har bott i Lerum i snart 10 år men ändå aldrig tagit mig tiden att knalla hela vägen dit. 
 
Nu sitter jag här och har nån sorts post-kyla stress i kroppen? Det typ kliar och spritter och jag är helt röd på benen, tänker mig att det kan vara nån sorts kombination mellan "ojjävlarhärvardetkalltochsenblevdetvarmt" och de två kopparna kaffe jag drack direkt när jag kom hem.
 
Förresten! Jag lyssnade på Värvets (en mkt bra podcast) intervju med Jason Diakité (Timbuktu) under promenaden och jag rekommenderar den starkt. Jason är så jävla vettig och intressant och jag hade bara viljat åka och campa med honom en helg och prata om livet. Har lagt till honom på min lista med dröm-farbröder, där får han samsas med Ernst och Jonas Gardell. Fatta vilka kul släktträffar man hade haft tillsammans med dem?? Sitta och typ tugga granris med Ernst och prata liv med Jonas och Jason. <3dröm<3
 
Hej på er!
 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp